Slipp håndverkeren inn.

Her hos Hydraulisk Sprenging prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.

Spørsmål? Spør oss!

Hva og hvorfor hydraulisk sprenging?

Hydraulisk sprenging har mange navn. Forsiktig sprenging, bergsplitting, fjellsplitting mm. Kort fortalt er det sprenging ved å tilføre høyt hydraulisk trykk, slik at fjellet til slutt sprekker. Trykket påføres fjellet i hull som man borer på utvalgte steder. Steinen sprekker kontrollert, og man kan stoppe når som helst.

Bergsplitting er mindre effektivt enn sprengninger med tradisjonelt sprengstoff, men det er langt sikrere. Siden det ikke medfører noe eksplosjon, kan man bore tett inntil bygninger og inni bygninger.

– Grunnen til at folk ønsker å få utført hydraulisk sprenging, er gjerne at de har en knaus eller fjellnabb i hagen. Den vil de ha vekk, men de kan ikke benytte tradisjonelle metoder. Endel private bruker gjerne trollkraft eller lignende, og venter på steinen skal sprekke. Dette er tidkrevende, og gir gjerne ikke ønskede resultater, sier John Magne Midtun.

Fjerne fjell og stein

Har du en fjellnabb eller en stor stein i hagen, som du skulle ønske å få fjernet uten bruk av sprengstoff / dynamitt? Vi kan jevne ut areal eller utvide et bergrom. Ved bergsplitting unngår man unødvendig risiko da vi tar for oss små områder om gangen.

Mer om å fjerne fjell med hydraulisk sprenging

Senke gulv - Masseuttak

Ønsker du å utvide et kjellerrom, eller å gjøre om en grovkjeller til et oppholdsrom og trenger større takhøyde, så kan dette utføres på en sikker måte. Hydraulisk splitting kan utføres i trange rom og områder hvor det ikke kan forekomme vibrasjon, eller steder hvor man ikke kan ha støy.

Mer om å senke gulv i kjeller etc.

La oss hjelpe deg å gjennomføre ditt prosjekt

Vi har jobbet innen byggebransjen i mange år, og du har kanskje hørt om Flesland Flis. Vi er de samme folkene som nå tilbyr hydraulisk sprenging/kiling og vi kommer uforpliktene på befaring.

Be om pristilbud