Skal du fjerne fjell i kjeller eller fjerne fjell nær huset uten å sprenge? Vi utfører hydraulisk sprenging som er sprenging uten dynamitt. Be om en 100% gratis befaring.

Slipp håndverkeren inn.

Her hos Hydraulisk Sprenging prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.

Velg:

Det er ikke alltid at tradisjonelt sprengstoff er en mulighet, og andre metoder som å tilføre trollkraft er dyrt og tidkrevende. For å fjerne fjell i kjeller eller nær huset vil hydraulisk sprenging være et bra alternativ.

– Med vår metode som forsiktig sprenger vekk fjell og berg kan vi utføre arbeidet tett inntil bygg. Vi kan fjerne berg inntil hus- og garasjeporter uten at det skader konstruksjonen. Fjellsplittingen skjer 100% kontrollert ved å utsette steinen for høyt trykk. Når steinen har sprukket, fjerner vi de løse massene og gjentar prosedyren, sier John Magne Midtun.

Vi kan jevne ut areal eller utvide et bergrom. Ved bergsplitting unngår man unødvendig risiko da vi tar for oss små områder om gangen. Vi kan fjerne berg inntil hus- og garasjeporter uten at dette vil skade konstruksjonen. Fremgangsmåten begrenser mulighetene for ras. Vi kan også ta oppgaven med bortkjøring av masser.

Dentist-tools-_-equipment-647724570_2123x1417.jpg Dentist-tools-_-equipment-647724570_2123x1417.jpg Dentist-tools-_-equipment-647724570_2123x1417.jpg Dentist-tools-_-equipment-647724570_2123x1417.jpg

Bor du i Vestland fylke? Da kan vi hjelpe deg.

Vi har jobbet innen byggebransjen i mange år, og Hydraulisk Sprenging er en egen avdeling i Flesland Flis AS. Vi er de samme folkene som nå tilbyr hydraulisk sprenging/kiling og vi kommer uforpliktene på befaring.

Be om videobefaring