Å planere en tomt eller hage med hydraulisk sprenging er uten risiko. Vinduer og vegger er 100% trygg.

Slipp håndverkeren inn.

Her hos Hydraulisk Sprenging prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.

Velg:

En liten stein eller knaus av granitt, kan ofte være grunnen til at man ikke kan planere for garasje eller anlegge plen. Disse områdene er nærmt boligen, og det blir kostbart å utføre sprenging på en trygg måte. Sprenging med trykk/hydraulikk gjør denne jobben rimelig og trygg.

Trollkraft er ikke best løsning

En tradisjonell metode for fjerning av fjell, er bruk av trollkraft. Men trollkraft er kostbart, uforutsigbart, tar lang tid, krever eget boreutstyr og mm. Ikke bruk dager på å fjerne steiner med trollkraft, som vi kan sprenge vekk og fjerne på kun 1 dag.

Dersom du er usikker på om hydraulisk sprenging vil være riktig metode på din tomt, be om en gratis befaring.

Bor du i Vestland kommune? Da kan vi hjelpe deg.

Vi har jobbet innen byggebransjen i mange år, og Hydraulisk Sprenging er en egen avdeling i Flesland Flis AS. Vi er de samme folkene som nå tilbyr hydraulisk sprenging/kiling og vi kommer uforpliktene på befaring.

Be om videobefaring