Å senke et kjellergulv kan være veldig lønnsomt. Dette gir økt bruktsareal, som øker boligens verdi. Med hydraulisk sprenging, kan dette gjennomføres på en trygg og enkel måte.

Slipp håndverkeren inn.

Her hos Hydraulisk Sprenging prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.

Velg:

Ønsker du å utvide et kjellerrom, eller å gjøre om en grovkjeller til et oppholdsrom og trenger større takhøyde, så kan dette utføres på en sikker måte.

– Uten riktig utstyr er det svært tidkrevende å senke ett gulv. Mye masser skal fjernes fra området. Vi sprenger og fjerner massene fra tomten, med utstyr som er egnet for nettopp dette. Alt dette avklarer vi når vi tar befaring, sier John Magne Midtun.

Hydraulisk splitting kan utføres i trange rom og områder hvor det ikke kan forekomme vibrasjon, eller steder hvor man ikke kan ha støy.

Fjellsplitting vil ikke påvirke konstruksjonen, da det ikke gir rystelser. Arbeidet utføres kontrollert, og kan stoppes opp når som helst. Kilen vil dele opp betongen/steinen i biter som deretter fjernes manuelt.

Dentist-tools-_-equipment-647724570_2123x1417.jpg Dentist-tools-_-equipment-647724570_2123x1417.jpg Dentist-tools-_-equipment-647724570_2123x1417.jpg Dentist-tools-_-equipment-647724570_2123x1417.jpg

Bor du i Vestland fylke? Da kan vi hjelpe deg.

Vi har jobbet innen byggebransjen i mange år, og Hydraulisk Sprenging er en egen avdeling i Flesland Flis AS. Vi er de samme folkene som nå tilbyr hydraulisk sprenging/kiling og vi kommer uforpliktene på befaring.

Be om videobefaring