Slipp håndverkeren inn.

Her hos Hydraulisk Sprenging prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.

En Del Av Flesland Flis

Vi er en profesjonell aktør med mange års erfaring fra byggebransjen.

Har du hørt om “Nytt bad på 10 dager”? Dette er kjennemerket til Flesland Flis, og vi renoverer over 150 bad per år i Bergen og omegn. Flesland Flis utfører utfører også en rekke andre håndverkertjenester i tillegg til renovering av bad: Totalrenovering av leiligheter, murertjenester, tømrertjenester, bytting av dører og vinduer mm.

Flesland Flis er en totalleverandør med fokus mot samme mål; Arbeidet skal gjennomføres med topp kvalitet, effektivitet, og topp service.

All kunnskapen og erfaringen vi har opparbeidet oss gjennom årene i Flesland Flis har vært med på å danne grunnlaget til Hydraulisk Sprenging. Vi vet hva som fungerer, og det gir oss en trygghet på at vi kan utføre tjenestene med god kvalitet og utførelse.